PAKEJ IBADAH UMRAH
Bimbingan Haji, Umrah, dan Pelancongan berkonsepkan Edutrip. Diterajui oleh Imam Muda Jabar. Pejabat beroperasi di Taman Chandan Putri, Kuala Kangsar, Perak.
DAFTAR SEKARANG
PENGEMBARAAN EDUTRIP
Mengembara bersama kami yang dbawakan secara khas oleh Imam Muda Ust Jabbar menerokai tempat-tempat menarik sambil menimbal ilmu pengetahuan.
LIHAT PAKEJ EDUTRIP
Previous
Next
AJAQ GLOBAL TRAVEL AND TOURS

MENGAPA MEMILIH KAMI?

Kami sentiasa menyediakan yang terbaik untuk Jemaah Haji dan Umrah dan juga para pelancong untuk keselesaan dan pastinya menjadi satu kenangan indah apabila pulang. 

Berpengalaman

Ziarah Taif

Checkin/Out

Fullboard

Saudi Airlines

AJAQ GLOBAL TRAVEL AND TOURS

PAKEJ-PAKEJ AJAQ

Bimbingan Haji, Umrah, dan Pelancongan berkonsepkan Edutrip. Diterajui oleh Imam Muda Jabar. Pejabat beroperasi di Taman Chandan Putri, Kuala Kangsar, Perak.

RM7990 / Seorang

Pakej Ibadah Umrah menawarkan 3 pakej berasingan iaitu, Pakej Santun, Pakej Selesa dan Pakej Syukur.

RM1500 / Satu Pam Air

Kami menyediakan perkhidmatan menguruskan pembinaan Pam Air Wakaf dan Tangki Air Wakaf di Kemboja yang akan digunakan oleh saudara kita disana.

RM450 / Seekor

Melalui AJAQ GROUP kami akan BANTU ANDA memudahkan ibadah korban dan aqiqah di tanah yang penuh keberkatan, iaitu Makkah Al Mukaramah.

RM3500/RM600 / 1 Penama

Kami menawarkan perkhidmatan badal haji dan umrah khusus kepada mereka yang mempunyai halangan tertentu seperti penyakit, usia tua (uzur) atau kematian bagi melengkapkan Rukun Islam sebagai seorang Muslim.


TESTIMONI

AJAQ GLOBAL TRAVEL AND TOURS

EDUTRIP PELANCONGAN

Konsep yang dibawakan khas oleh Imam Muda ust Jabbar. Pelancongan Dakwah Edutrip sambil menikmati keindahan di tempat-tempat menarik.

AJAQ GLOBAL TRAVEL AND TOURS

Islam Uprising
Imam Muda Jabbar

Pejabat Urusan AJAQ Global Travel and Tours

Hubungi : 05-770 2593

AJAQ GLOBAL TRAVEL AND TOURS

GALERI FOTO

Kami menyediakan kenangan ibadah umrah, Pelancongan Edutrip bersama AJAQ Global Travel and Tours. 

AJAQ GLOBAL TRAVEL AND TOURS

ARTIKEL

Heritage Trail & Jenjalan Kuala Kangsar Perak

AJAQ TRAVEL memperkenalkan pakej untuk rakyat Malaysia serta pengunjung yang datang ke Kuala Kangsar untuk bermalam dan menyelusuri keindahan alam dan tinggalan sejarah di sekitar Kuala Kangsar, Perak. 

KURSUS UMRAH AJAQ TRAVEL SECARA BERSEMUKA

KURSUS UMRAH PERCUMA SECARA BERSEMUKA ————————————— ???? Tarikh: 9 Julai 2024???? Hari: Selasa???? Waktu: 9:00 Pagi???? Tempat: Masjid Jamek Batu 4 1/2, Kampung Pasir , 34600, Kamunting, Perak UNTUK PENGESAHAN KEHADIRAN KURSUS, BOLEH KLIK LINK DIBAWAH: https://www.wasap.my/60176121366/daftarkursus https://www.wasap.my/60134439861/daftarkursus #ajaqtravel #ajaqconsultancy #islam #islamik #kursusumrah #bersemuka #kursusumrahpercuma TERIMA KASIH. —————————————————- HQ AJAQ GLOBAL TRAVEL & TOURS SDN. BHDNO.341A & NO.342A,PERSIARAN PUTRI 1,TAMAN CHANDAN PUTRI,33000… Continue reading KURSUS UMRAH AJAQ TRAVEL SECARA BERSEMUKA

Karnival Agro Pelancongan 2024 (PAC2024)

Pada 17 – 19 Mei 2024, AJAQ TRAVEL berkesempatan terlibat dalam Karnival Agropelancongan Perak 2024 (PAC 2024) yang dianjurkan buat julung kalinya oleh Perak SADC  bersempena Tahun Melawat Perak pada tahun ini. Acara tiga hari berlokasi di Resort Tasik Raban, Lenggong ini didukung oleh kerajaan negeri Perak serta mendapat kerjasama Tourism Perak, Majlis Daerah Lenggong,… Continue reading Karnival Agro Pelancongan 2024 (PAC2024)

PROFIL SYARIKAT

Kami di syarikat AJAQ Global Travel and Tours memberi fokus yang tuntas untuk membawa Jemaah ke serata dunia dengan pakej EduTrip…

INFO SYARIKAT

Alamat Pejabat Urusan AJAQ Global Travel and Tours

DAPATKAN INFO TERKINI

Masukkan emel anda untuk terus mendapatkan info-info terkini.

All Right Reserved 2024. Develop by Ansoftmedia